JVK3 vitaanyag

Részvízgyűjtő és alegységi szintű Jelentős Vízgazdálkodási Kérdések

Magyarország 2022-2027 időszakra vonatkozó, harmadik Vízgyűjtő-gazdálkodási Tervének (VGT3) kulcsterületeit tartalmazó Jelentős Vízgazdálkodási Kérdések (JVK3)  dokumentum véleményezés lezárult!

A részvízgyűjtő és tervezési alegység szintű vitaanyagok véleményezésére egy hónap állt rendelkezésre. Köszönjük az eddig beküldött javaslatokat és támogató közreműködésüket! Véleményezési határidők a következők voltak: – alegységi JVK: 2020. május 22. – részvízgyűjtő JVK: 2020. június 5. Részvízgyűjtő / tervezési alegység (JVK összeállító Vízügyi Igazgatóság)

2020. december 22-től elérhető Magyarország Vízgyűjtő-gazdálkodási Terve – 2021 című dokumentum vitaanyaga és az ahhoz tartozó mellékletek, háttéranyagok és térképek. A vitaanyag hat hónapon keresztül véleményezhető. Kérjük küldje meg észrevételeit 2021. június 22-ig a lenti űrlap segítségével a legördülő témából a ‘VGT3 I. vitaanyaga’ menüt kiválasztva, vagy küldje meg közvetlenül a vgt3@vizeink.hu központi email címre. Köszönjük az eddig beküldött javaslatokat és támogató közreműködésüket!

Az új típusú koronavírus terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, véleményét kizárólag ezen a csatornán keresztül, elektronikusan juttassa el hozzánk!