Részvízgyűjtő / alegység

Részvízgyűjtő és alegységi szintű Jelentős Vízgazdálkodási Kérdések

Magyarország 2022-2027 időszakra vonatkozó, harmadik Vízgyűjtő-gazdálkodási Tervének (VGT3) kulcsterületeit tartalmazó Jelentős Vízgazdálkodási Kérdések (JVK3) területi részegységenként

Az országos, a részvízgyűjtő és az alegységi Jelentős Vízgazdálkodási Kérdések véleményezése lezárult. A VGT3 következő véleményezési szakasza 2020. december 23-tól hat hónapon keresztül lesz elérhető. Köszönjük az eddig beküldött javaslatokat és támogató közreműködésüket!

A részvízgyűjtő és tervezési alegység szintű vitaanyagok egy hónapon keresztül véleményezhetők. Kérjük, küldje meg észrevételeit a véleményezési űrlapon keresztül. Véleménye az illetékes Vízügyi Igazgatósághoz kerül továbbításra. Véleményezési határidők a következők alegységi JVK: 2020. május 22. részvízgyűjtő JVK: 2020. június 5. Az új típusú koronavírus terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, véleményét kizárólag ezen a csatornán keresztül, elektronikusan juttassa el hozzánk! Tovább a véleményezési űrlaphoz A JVK vitaanyagok letöltése: a négy részvízgyűjtő mappa alatt találhatóak meg az egyes részvízgyűjtő JVK dokumentumok és az oda tartozó tervezési alegységek dokumentumai. A JVK dokumentum címekre rákattintva azok automatikusan letöltődnek pdf fájl formában.  
Részvízgyűjtő / tervezési alegység (JVK összeállító Vízügyi Igazgatóság)